Tuesday, 19 March 2013

Sultan Kelantan Bikin Kecoh Lagi...

Tuanku Sultan mencemar duli melawat seorang pemuda OKU yang kudung tangannya . Sebelum meninggalkan rumah ni, Tuanku Sultan telah memeluk pemuda ni, dan selepas itu Tuanku telah menyediakan kepada keluarga ini sebuah rumah yang selesa .. Subhanalah...

Sultan yang amat2 menuruti pemerintahan Khilafah Islamiyah zaman kegemilangan Islam dahulu..Sultan yang begitu zuhud , merendah diri , sentiasa berpenampilan sederhana , berjubah & berkopiah adalah pakaian harian baginda . Sultan yang sentiasa mencemar duli ke ceruk2 kampung menziarahi rakyat.

Ini lah Sultan yang mirip pemerintahan Khalifah Umar Abdul Aziz Abad ke-21 , baginda adalah Sultan Kelantan , Sultan Muhammad V (Tuanku Muhammad Faris Petra)

Subhanallah ..

PERINGATAN: Bloglist Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

2 comments:

Zamri Husin 19 March 2013 at 16:08  

saya doakan kelantan mendapat hak royalti supaya tuanku dapat menolong lagi ramai org susah di kelantan

Zamri Husin 19 March 2013 at 16:09  

semoga kelantan mendapat royalti yang di tuntut supaya tuanku dapat memajukan negeri kelantan dan menolong lebih ramai org susah

Popular Posts

Blog Pro BN

POST TERDAHULU

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP