Friday, 12 April 2013

Patutlah 5 Mei Tarikh Mengundi.. Rupa-Rupanya Ada Konspirasi..Patutlah PRU13 ditetapkan 5 Mei oleh Suruhanjaya Pilihan SPR. Rupa-rupanya dah ada persepakatan di antara SPR dengan Najib Razak. Pada 4 Mei 2012, Najib akan bertemu pekerja pada sambutan Hari Perhimpunan Pekerja dan akan merasmikan perhimpunan tersebut di Stadium Bukit Jalil.

Siapa boleh kata yang SPR tak menghubungi Najib untuk tentukan tarikh pilihanraya? Atau SPR telah dimaklumkan dengan tarikh ini dan tentunya SPR terpaksa mengambil kira untuk menentu PRU-13. Kan SPR juga kompenan BN!!

Masa terbaik dan terakhir juga bagi Najib me’rasuah’ pekerja dengan beberapa inisiatif baru untuk dapatkan undi pekerja. Inisiatif terakhir Najib untuk menambat hati pekerja menyokong BN.

Apapun, pekerja dah ada inisiatif sendiri yang mana mereka nak pangkah walaupun sebanyak mana inisiatif Najib Razak.

- ekeleh.

PERINGATAN: Bloglist Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments:

Popular Posts

Blog Pro BN

POST TERDAHULU

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP