Monday, 13 May 2013

EXCO UMNO Terengganu hanya seorang bekas OFFICE BOY tak lulus SPM!!!

Ahmad Said berkata "Barisan Exco ini sudah cukup mantap untuk melaksanakan segala perancangan dan perubahan negeri walaupun ada muka baharu (yang dilantik terus sebagai Exco selepas pertama kali menjadi calon), namun saya yakin, mereka ada pengalaman dalam bidang masing-masing,"

Tahu tak EXCO baru mengikut maklumat yang diterima, Roslee Daud, Pengerusi Jawatankuasa Usahawan, Pembangunan Luar Bandar, Kepenggunaan dan Koperasi tu dulu kerja JAGA, kemudian ada kosong office boy (kerani) dia apply dapat.


Kemudian ada penyelewengan dia diminta berhenti. Selepas berhenti dia bekerja menyelia projek Rosli Mat Hassan (Calon Parlimen UMNO Dungun). Dia ni SPM pun tak lulus.

Bayangkan seorang yang tak lulus SPM boleh mengurus Jawatankuasa Usahawan, Pembangunan Luar Bandar, Kepenggunaan dan Koperasi??

Bila saya tulis perkara ni Roslee nak tahu siapa saya.. Kawan lama Lee Boneyem!!

Kesiah Zakariah Ali calon Dun Sura UMNO yang dijanjikan exco bersama Zaaba.

EXCO TRANSFORMASI NAJIB..
SPM LINGKUP
KERJA PUN LINGKUP...
HANYA KRONI ROSLI..

- Dipetik dari sini


PERINGATAN: Bloglist Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments:

Popular Posts

Blog Pro BN

POST TERDAHULU

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP