Monday, 6 May 2013

Siapa Bekalkan Dakwat Pen Parker Ni??


DAP: Siapa bekal dakwat kekal?

Bekas anggota jawatankuasa terpilih khas parlimen berhubung penambahbaikan pilihan raya Anthony Loke menggesa Suruhanjaya Pilihan Raya mendedahkan nama pembekal untuk dakwat kekal yang digunakan dalam pilihan raya 5 Mei.

Beliau juga menyelar timbalan pengerusi SPR Datuk Wan Ahmad Wan Omar yang berkata pengundi tidak boleh mengundi berulang kali walau dakwat tersebut tidak berkesan.

“Saya rasa mereka membelanjakan berjuta ringgit (untuk dakwat), dan kesemuanya sudah dibazirkan," katanya yang mahu pembekal tersebut bertanggungjawab.

"Lebih penting lagi, ia menimbulkan kesangsian di kalangan pengundi, sama ada pilihan raya dijalankan dengan bebas dan adil, dan sama ada terdapat orang yang boleh mengundi dia kali semalam,” kata Loke dalam satu sidang media.


PERINGATAN: Bloglist Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments:

Popular Posts

Blog Pro BN

POST TERDAHULU

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP