Friday, 1 November 2013

Umno Senak Perut Dengan Kehadiran Anwar Di Sungai Limau Malam Ini

Nampak sangat UMNO/BN Kedah yang bermenteri besarkan anak Mahathir, Mukhriz dalam keadaan sesak nafas sukar nak bernafas sebab kekalahan terbayang sudah di mata.

Sanggup buat kerja terdesak cetak dan pasang banner yang tertera tulis ayat ... KAMI MENOLAK KEHADIRAN ANWAR IBRAHIM DI DUN SUNGAI LIMAU .... PENYOKONG PAS SUNGAI LIMAU.Iku hukum akal logiklah ...


Kalau benarlah para penyokong PAS tolak kehadiran DSAI ke Sungai Liamau, tak perlu ada banner dan kain rentang .. tengok saja nanti kehadiran orang ramai .. kalau sekadar yang hadir 10 orang itu bermakna memang para penyokong PAS tolak DSAI datang ke Sungai Limau.

Ini taktik dan cara purba pupus tarikh yang diguna pakai oleh pencacai UMNO .. Dia ingat dengan cara ini UMNO/BN boleh menang.

Masalah besar yang dihadapi oleh UMNO kini ialah dia ingat rakyat kebanyakkannya perangai dan otak macam para penyokong dan pendokongnya... jenis sokong membuta tuli dan angguk dan telan mentah-mentah apa jua berita disampaikan kepada mereka.

RAKYAT CERDIK .. UMNO SAKIT..

- omakkau

PERINGATAN: Bloglist Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments:

Popular Posts

Blog Pro BN

POST TERDAHULU

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP