Monday, 10 February 2014

Page Rasmi TGNA Difitnah



Tengokla gambar yang disebarkan. Ada yang tak kena pada tulisan mereka. Perhatikan betul2. Ada bayangan kat belakang setiap perkataan. Itu sebab aku syak fitnah bila nampak mereka mula2 sebarkan gambar ini di page2 pro BN. Then aku pergi check kat laman fb tuk guru. HARAM ada. Sah la, sah. Sah kena fitnah la neh.

Apa pun aku takmo tuduh2 sapa yang cipta fitnah neh. Cukup aku cakap, geng2 BN yang sebarkan benda neh. So geng2 BN minta korang tarik balik tuduhan2 korang memandangkan TGNA dah nafikan bahawa dia ada update gambar seperti di atas kat fb dia. BTW, aku rasa admin page TGNA tak bercakap bohong. Sebab setiap kali fb dia berupdate, status di twitter dia pun akan berupdate sekali. Kat twitter pun takde. Dan sapa2 yang follow dan like page dan twitter TGNA memang tak pernah nampak langsung TGNA update macam neh.

Sudah2 la tue fitnah orang.

Cari la kerja yang berfaedah sikit.

Apa pun tak boleh..



Sumber - amenoworld.blogspot.com/


PERINGATAN: Bloglist Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

2 comments:

Deen Addin 10 February 2014 at 12:23  

Assalamulaikum tuan..

Blog Addin gagal diselamatkan kerana masalah error di html.

Oleh itu, saya telah membuat blog baru di alamat http://addindeen.blogspot.com

Mohon letak link blog baru saya di blog tuan, blog tuan saya telah linkkan.

Terima kasih atas kerjasama.

Addin

Jeebond BLM 10 February 2014 at 17:29  

Salam bro Addin.. blog bro dah dimasukkan ke bloglist 1. Harap maklum.

Popular Posts

Blog Pro BN

POST TERDAHULU

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP