Thursday, 24 April 2014

FOTO - SUASANA CEMAS DALAM PESAWAT FIREFLZ SEMALAM



Gambar dari pesawat sia baru-baru ni, turbulence agak dahsyat
Rilek jangan kecoh-kecoh, jangan panik semua. Harap bertenang..'Pada pandangan aku, ini situasi biasa dalam penerbangan terutamanya semasa melalui cuaca buruk. Ia dinamakan 'Air Pocket' dimana ia boleh berlaku dalam mana-mana penerbangan apatah lagi membabitkan pesawat kecil seperti Fireflyz. Dalam bahasa mudahnya turbulence.. terjadi sebab kapal terbang tu against the power of atmosphere.




PERINGATAN: Bloglist Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

4 comments:

amatMok 24 April 2014 at 22:40  

ini bukan uniform firefly la. tak pernah naik firefly ke? Pramugari dia pakai skirt oren. bodoh nak kelentong.

Jebat 25 April 2014 at 12:14  

Kan dia da sebut kapalterbang sia.

Jeebond BLM 25 April 2014 at 12:53  

amatMok.. ko sekolah ke tak? Ko reti bace ke tak? Hehe..

Popular Posts

Blog Pro BN

POST TERDAHULU

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP