Sunday, 24 July 2016

Laman Blog Rasmi PM Berwajah Baharu

Laman tersebut turut mengandungi kandungan mengenai rekod prestasi yang perdana menteri kecapi sepanjang perjalanan politiknya, ucapan dan kenyataan daripada beliau. - Foto www.najibrazak.comKUALA LUMPUR: Laman blog rasmi Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak (www.najibrazak.com) kini dilancarkan semula dengan wajah baharu, menggunakan pendekatan yang lebih mesra pengguna.

Menurut kenyataan Setiausaha Akhbar perdana menteri, Datuk Seri Tengku Sariffuddin Tengku Ahmad, blog itu dikemas kini bagi menjadikannya lebih interaktif dan memudahkan pengguna melayari kandungan yang disiarkan.

"Untuk kemudahan para pengguna, laman web ini dikemas kini supaya penggunaannya lebih mesra pengguna dengan dilengkapi sejarah perjalanan sepanjang 40 tahun YAB Perdana Menteri dalam bidang politik serta penulisan blog, kenyataan media, maklumat, video dan gambar terkini.

"Laman web tersebut turut mempunyai ciri siaran langsung bagi menyiarkan aktiviti-aktiviti serta program-program YAB Perdana Menteri," katanya.

Dengan penambahbaikan dan pengenalan pendekatan baharu perdana menteri berkomunikasi dengan rakyat ini, Tengku Sariffuddin berkata, rakyat diharap dapat terus berhubung dan mendapat maklumat terkini secara terus, tepat dan pantas daripada perdana menteri sendiri.

Dalam catatan terbarunya di laman Facebook, Najib turut tidak ketinggalan mengajak rakyat melihat sendiri laman blog itu.

"Saya telah mengemas kini laman web saya denganinterface yang baharu agar lebih interaktif dan mesra pengguna.

"Antara ciri-ciri baharu laman web ini ialah sejarah perjalanan politik saya selama 40 tahun serta siaran langsung bagi program dan aktiviti terpilih. Untuk melihat wajah dan ciri-ciri baharu ini, kunjungi www.najibrazak.com!" katanya.

Selain ciri-ciri terbaru itu, laman tersebut turut mengandungi kandungan mengenai rekod prestasi yang perdana menteri kecapi sepanjang perjalanan politiknya, ucapan dan kenyataan daripada beliau sepanjang menjadi perdana menteri, dan fakta semasa ekonomi Malaysia.PERINGATAN: Bloglist Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

4 comments:

Laksa Johor 24 July 2016 at 06:09  

Ingatkan PM supaya masukkan sekali :-

1. gambar bermain golf dengan Obama semasa Kelantan banjir,

2. gambar kebanggaan PM dengan Obama dalam kereta "The Beast",

3. gambar keluarga PM bercuti dalam yacht bersama geng penyamun 1MDB(Jho Low
dan Pak-Pak Arab)

-barulah boleh dikatakan menarik dan ada umph sikit blog PM untuk menarik
perhatian dan sumpah seranah rakyat.

Che Azemin Mahmud 24 July 2016 at 07:32  

Harap Boh juga gambor2 Losemah dok shopping, jangan lupo gambar2 beg2 tangan yg rega ratusan ribu rm, kasut2 Losenah, gambor2 kahwin anak yg rm jutaan... n gambor2 permata negaro dok berjogat bersama2 dengan jumlah budget tahunan lagi...rm ratusan juta...

mansor 24 July 2016 at 08:21  

Kena masukkan juga bagaimana 2.6 billion masuk akaunnya.itu oencaoaian besarnya..

xairlinepilot 25 July 2016 at 07:26  

Photos dengan Ziana Zain & Altantuya pon jangan lupa upload dalam blog

Popular Posts

Blog Pro BN

POST TERDAHULU

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP