Thursday, 18 May 2017

NGO Melayu Tuntut Teo Minta Maaf, Puji Mat OverSekumpulan NGO Melayu menuntut pengarah filem David Teo meminta maaf secara terbuka kepada semua rakyat Malaysia atas dakwaan bersikap kurang ajar pada majlis yang dihadiri oleh perdana menteri, semalam.

Jika Teo gagal berbuat demikian dalam masa tiga hari, Presiden Gerakan Memartabat Pejuang Negara (GMPN), Mejar (B) Razali Zakaria berkata, kumpulan itu akan menggerakkan protes terhadapnya.

"Saya mahu dia memohon maaf secara rasmi kepada semua rakyat Malaysia dan buat secara langsung," Razali kepada media di luar pejabat Teo dalam PJS5, Petaling Jaya, sebentar tadi.

Tuntutan itu dibuat walaupun Teo telah memohon maaf kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak, malam tadi.

"Jika dia enggan berbuat demikian, maka permohonan maaf beliau (malam tadi) tidak ikhlas, sekadar di bibir," kata Razali yang diiringi oleh lima wakil daripada lima NGO gabungan GMPN.

Beliau seterusnya mengucapkan tahniah kepada pelawak Sulaiman Yassin yang juga dikenali sebagai Mat Over kerana menghentikan ucapan Teo dengan mengambil tindakan segera.
PERINGATAN: Bloglist Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments:

Popular Posts

Blog Pro BN

POST TERDAHULU

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP