Friday, 27 September 2013

Bini Mat Yo Buat Lawak Di Balai Polis

PADA 12/09/13 JAM LEBI KURANG 1150HRS SEMASA SAYA BERADA DI KAWASAN AIRPORT SUBANG BERSAMA SUAMI SAYA, KAMI MERANCANG DAN BERBINCANG DI DALAM KERETA UNTUK MEMBELI TIKET KAPAL TERBANG DI TERMINAL 3 SKYPARK. 

SEMASA SAYA MEMBERHENTIKAN KERETA SAYA WVQ 9090 JENIS MINI COOPER BERHADAPAN DENGAN PINTU MASUK TERMINAL 3, TIBA TIBA SEORANG SEKURITI SKYPARK BERNAMA (AZMAN) DATANG KEARAH KERETA SAYA DAN MENYURUH SAYA MENGALIHKAN KERETA SAYA.


LALU SAYA MEMINTA UNTUK BERHENTI SEKETIKA. SELEPAS DUA MINIT SEKURITI ITU DATANG DAN MENGELUARKAN KATA-KATA KESAT TERHADAP SAYA, SEPERTI PEREMPUAN BODOH, SIAL, BANGANG, PEREMPUAN GILA DAN BANYAK LAGI. 

SEMASA KEJADIAN TERSEBUT SEKURITI ITU CUBA MENYERANG SAYA BEBERAPA KALI WALAUPUN SUAMI SAYA ADA DI SITU, SAYA TERASA AMAT MALU DI PERLAKUKAN SEBEGITU SEBAGAI WANITA.

SAYA JUGA ADA MERAKAM KEJADIAN TERSEBUT. SAYA DATANG KE BALAI POLIS UNTUK BUAT LAPORAN UNTUK TINDAKAN PIHAK POLIS. SEKIAN LAPORAN SAYA.

Begitulah ayat yang ditulis oleh isteri Mat Yo terhadap insiden seorang Pengawal Keselamatan bernama Azman Nayan di maki hamun dengan perkataan .. SAYA BUKAN BODOH .. SAYA BUKAN BODOH .. SAYA BUKAN BODOH .. SAYA BUKAN BODOH ... SAYA BUKAN BODOH.. SAYA BUKAN BODOH ...PAK CIK BODOHLAH PAK CIK .. PAK CIK BODOH ... PAK CIK BODOH ... PAK CIK BODOH ..... JANTAN DAYUS ... JANTAN DAYUS .. JANTAN DAYUS ...JANTAN DAYUS.

Jika di dengar pada rakaman Youtube yang di muat naik sendiri oleh isteri Mat Yo tiada sepatah perkataan pun Pengawal Keselamatan itu memaki hamun isteri Mat Yo dengan perkataan perempaun bodoh, sial, bangang perempuan gila ..

Jelas sekali isteri Mat Yo berbohong ketika membuat laporan polis.Kalau dengan pihak polis pun beliau berani dan sanggup berbohong, apa jaminan perkara lain-lain beliau tidak berbohong.

Isteri Mat Yo jelas telah melakukan kesalahan dibawah Seksyen 182 Kanun Keseksaan kerana membuat laporan palsu, boleh dihukum penjara sehingga enam bulan atau denda sehingga RM2,000 atau kedua-duanya sekali jika sabit kesalahan.

~ OMAK KAU

PERINGATAN: Bloglist Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

1 comments:

saad ariffin 27 September 2013 at 18:42  

Kalau nak perbodoh penonton utube pun biarlah berpadanan dengan catatan laporan polis tu, ini jauh ikan dari api panggang , lagi satu adakah kamu ingat kejadian berlaku hanya setakat yang tersebar dalam utube? . Sebenar rakam penuh telah dirakam oleh CCTV ditempat kejadian itu dari awal sehingga ke episod yang membuat orang ramai membenci kamu dan suami kamu, sebenarnya suami kamu lah yang Dayus!!!! bukannya pak gad yang termangsa dari kebodohan kamu. Kamu memohon maaf pada rakyat Malaysia yang menonton utube itu tidak bermakna,kerana di sini Allah keampunan hanya terangkat jika pesalah berjumpa sendiri dengan mangsa untuk memohon ampun secara umum dihadapan khalayak juga sepertimana kejadian terjadi.

Popular Posts

Blog Pro BN

POST TERDAHULU

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP