Tuesday, 3 September 2013

Tukar Tiub Dan Adam Adli Dibebaskan
SHAH ALAM - Aktivis politik, Hishamudin Rais dan aktivis mahasiswa, Adam Adli telah dibebaskan jam 3.00 pagi tadi selepas ditahan semalam untuk membantu siasatan kes mengibarkan bendera Sang Saka Malaya pada malam ambang Merdeka.

Hishamudin melalui status laman mikro Twitternya menulis, "dibebas jam 3 pagi - rumah digeledah cari SANG SAKA - bebas di rumah - tak ada-apa ditemui - seorang penjamin - terima kaseh."


PERINGATAN: Bloglist Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

1 comments:

misnona 3 September 2013 at 11:26  

apakah sesudah ini sesiapa yang memiliki "saka" diminta menyerahkan milikan mereka itu kepada pihak berwajib. saka adalah makhluk yang tidak dapat dilihat. sesiapa yang memiliki saka, tidak siapa yang mengetahui kewujudan sesuatu saka. hanya yang orang tahu Sang Saka. itupun kerana ada orang kata begitu. andainya ada bendera begitu tergantung, tak siapa tahu ia Sang Saka yang dimaksudkan. hanya kerana berkaitan dengan tindakan para aktivis menggandingkan saka itu, maka ia menjadi bahan larangan.

Popular Posts

Blog Pro BN

POST TERDAHULU

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP