Sunday, 1 December 2013

PANAS- Ustaz Kazin Malukan Najib Razak

Sidang Media Ustaz Kazim Elias di PPR Sg Bonus, Setiawangsa.

Ustaz Kazim akan berjumpa dengan Perdana Menteri sebelum mengambil keputusan menerima @ menolak pelawaan UMNO untuk mengisi jawatan MT.

Belau masih lagi ahli PAS dan menegaskan Pemimpin PAS khususnya di Perak seharusnya malu kerana tidak pernah menjemputnya dalam sebarang program.

Beliau terharu dengan sikap keterbukaan UMNO yang melantik beliau sebagai MT walaupun masih lagi sebagai ahli PAS.


Tetap akan komited meneruskan kerja dakwah kepada semua umat Islam di Malaysia.

APA YANG PERLU DIFIKIR

Adakah DS Najib kepimpinan Negara dan pimpinan UMNO bengong melantik seorang ahli PAS untuk menjadi Majlis Tertinggi UMNO? Kita boleh terima kalau lantik penjadi penceramah UMNO. Ini Majlis Tertinggi? Orang ada akal tak marasai Najib tiba-tiba jadi 'tak kehaluan". Orang gila pun tak akan buat macam ini.

Melainkan Ustaz Kazim ini telah menjadi ahli UMNO senyap sudah lama, berceramah dan memberi khidmat kepada UMNO bagi tujuan mendapat sesauatu dengan Najib (Maybe Najib berjanji sesuatu dengan dia)

Keahlian PAS adalah senjata pembohongan untuk menutup dan ceramah sebelaum ini adalah penipuan kononnya nonpartisen.

Benarlah satu daripada CIRI MUNAFIK apabila bercakap dia BOHONG.
PERINGATAN: Bloglist Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments:

Popular Posts

Blog Pro BN

POST TERDAHULU

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP