Monday, 21 April 2014

Malaysia Berjaya Cipta Kaedah Hebat Untuk Hapuskan Rasuah..UMNO/BN sudah menemui jalan untuk menghapuskan rasuah di Malaysia.... DENGAN BERLARI!...

Betul keni Tok Najib..buat larian beberapa meter.. boleh hapuskan rasuah..haha kut kut orang yang makan rasuah .gelak je ni..boleh ambil rasuah la..sebab depa kempen ..hapuskan rasuah hanya berlari..

Cuba Kita mengikut langkah negara terdekat Cara Indonesia dan Singapura hapus rasuah ..mengikut apa yang yang dengar dan baca di akhbar..Indonesia telah semakin hebat membenteras rasuah semenjak kejatuhan presiden Suharto..ramai Menteri dan Gabenor telah di penjara.. di Malaysia Menteri hanya dipenjara semasa di zaman Tun Abdul Razak je..sekarang hem hem..mau tau je la..

- media orang kampung

PERINGATAN: Bloglist Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments:

Popular Posts

Blog Pro BN

POST TERDAHULU

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP